Taxi Aeroport Barcelone

Published Jun 16, 23
5 min read

Taxi Verts NumeroWe reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek - taxi charleroi airport to brussels. Taxi Express Apeldoorn wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens. nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons .

Sinds we uw bedrijf vonden tijdens ons eerste bezoek aan Praag, hebben we niets dan uitmuntendheid met uw bedrijf ervaren. We hebben net ons 6e bezoek aan Praag gebracht en de service is nog steeds dezelfde, onberispelijk, goed geïnformeerde chauffeurs en efficiëntie. airport taxi zaventem. Waarschijnlijk komen we volgend jaar weer, want we hebben vrienden gemaakt in uw mooie land en zullen niet aarzelen om weer te komen.Mijn enige probleem is de vooruitbetaling van de tarieven, aangezien ik er tot nu toe slechts in geslaagd ben één enkele reis te betalen. Moet iets verkeerd doen. Met vriendelijke groet mevrouw Christine Spivey geplaatst op 28/4/2014 Sinds we uw bedrijf vonden tijdens ons eerste bezoek aan Praag, hebben we niets dan uitmuntendheid met uw bedrijf ervaren - prix d'un taxi au km.

Waarschijnlijk komen we volgend jaar weer, want we hebben vrienden gemaakt in uw mooie land en zullen niet aarzelen om weer te komen. Wij zullen uw bedrijf ook aanbevelen aan onze vrienden die uw land bezoeken. taxi brussels number. Mijn enige probleem is de vooruitbetaling van de tarieven, aangezien ik er tot nu toe slechts in geslaagd ben één enkele reis te betalen.

A-Taxi Antwerpen

Groenendaallaan 103, 2170 Antwerpen
03 283 83 93
Click here to learn more

Met vriendelijke groet mevrouw Christine Spivey geplaatst op 3/5/2014 We zijn net terug van een korte vakantie in Praag en hebben uw bedrijf gebruikt om ons van en terug naar de luchthaven te brengen. Ik wilde alleen maar zeggen hoe zeer mijn man en ik onder de indruk waren van de service die u op beide reizen hebt verleend. Luchthavenvervoer Brasschaat.

Taxi Bruxelles Charleroi Prix

Colin Povey. gepost op 14/4/2014 Hallo & Hallo, Ik wil U bedanken voor een goed en betrouwbaar vervoer van en naar de luchthaven van Praag. Vriendelijke en vriendelijke chauffeurs zorgden voor ons en ik zal u aanbevelen aan toekomstige klanten (taxi dimino). Hartelijk dank Kaj & Maria Silfver geplaatst op 12/4/2014 Ik wil u graag bedanken voor de goede service voor de luchthaventransfers, de chauffeurs waren erg aardig, wachtend op de luchthaven en op tijd om ons op te halen bij het hotel.

Uw bedrijf geeft een uitstekende service. Uw chauffeurs en de wandelgidsen waren zo behulpzaam en informatief. We zullen PAT zeker aanbevelen bij vrienden en familie. Wij vonden de wandeltocht (die we in twee dagen deden) een "bonus" en het versterkte ons bezoek. Lucy en Ross waren zo kundig (london taxi). Zeer geschikt voor mensen op hun eerste bezoek aan Praag.

30 uur in Praag aan. Ik had groepsvervoer gepland van het vliegveld naar Corto hotel in de oude stad. Ik had geluk want er was niemand anders die vervoer had geboekt dus kreeg ik privé vervoer. Ik wil je speciaal bedanken voor de chauffeur. Hij was zo'n geweldige chauffeur en hij vertelde me veel interessante dingen over Praag.

Ps zal zeker uw bedrijf aanbevelen. gepost op 23/3/2014 Aan wie het aanbelangt, zou u onze dank willen overbrengen aan Dana voor een uitstekende rondleiding die ze gaf tijdens ons recente bezoek aan Praag (5 mrt 14). Het feit dat er maar 4 van ons op de tour waren maakte het misschien moeilijker, maar haar kennis en de manier waarop ze alles uitlegde, en gemakkelijk alle vragen beantwoordde maakte het een zeer aangename ervaring (taxi pour aeroport).

Ik zal uw transferservice (4 & 7 mrt 14) ook aanbevelen aan vrienden en familie, waarvan we familie hebben die Praag bezoekt in de komende paar maanden. Nogmaals bedankt voor 3 briljante ervaringen. Met vriendelijke groet, Steve Clarke geplaatst op 15/3/2014 Ik wil u bedanken voor de uitstekende taxiservice die we kregen 8 - 12 maart 2014.

Taxi Pol Dinant

Alles op tijd en al het personeel een aanwinst voor uw bedrijf en het land. Zou niet aarzelen om weer te gebruiken en zou uw diensten aan iedereen aanbevelen - taxi vert wavre. Hartelijk dank en tot het volgende bezoek. WILLIAM geplaatst op 1/3/2014 Even een bedankje voor het wederom leveren van een uitstekende service voor de luchthaventransfer.

U/uw bedrijf heeft ons een uitstekende vakantie bezorgd, iets wat van immens belang is, dus, THANK YOU ALL,------ keep up the good work Michael Cullen posted on 14/2/2014 We zijn net terug van een korte vakantie in Praag. taxi antwerpen deurne. We hebben de luchthaventransfers via u geboekt en vonden ze de allerbeste ter wereld.

Onze gids voor de wandeling heette Ross en ik wil zeggen wat een geweldige gids hij was zeer deskundig, gepassioneerd, informatief, grappig, Ross heeft duidelijk een passie voor de stad en heeft een magische kwaliteit om die te delen. Ik zou uw diensten aanbevelen voor luchthaventransfers en rondleidingen. Dank u voor het maken van ons bezoek aan Praag een prachtige ervaring.Dank je. Anna Anderssen geplaatst op 20/12/2013 Hallo, ik wil u even bedanken voor de uitstekende service die ik afgelopen weekend van uw bedrijf heb ontvangen. Ikzelf en een vriend arriveerden in Praag op donderdag de 5e met de vlucht van 12. 10 uur vanuit East Midlands, die vrij vroeg landde, maar de chauffeur wachtte ons op en was heel slim, vriendelijk en attent, stond erop dat hij beide koffers meenam en opende de deuren voor ons toen we bij de auto kwamen.

We maakten ook gebruik van de 4 uur durende wandeling (die we over 2 dagen verdeelden) en opnieuw was de gids (ik geloof dat ze Maryatka heette) uiterst vriendelijk, zeer deskundig en geduldig, en nam hij de tijd om op de kaart precies aan te geven waar we de eerste dag waren geweest en waar we de tweede dag aan moesten sluiten bij de rondleiding.

Brussels Taxi

De chauffeurs waren uitstekend, op tijd en vertelden ons de plaatsen die we moesten bezoeken terwijl we in Praag waren. Ik kan u niet genoeg vertellen hoe opgelucht wij waren toen wij de chauffeurs zagen die ons opwachtten bij onze aankomst en terugreis. De rit van het vliegveld naar het hotel was in iets meer dan 30 minuten gedaan en ongeveer hetzelfde in de andere richting. taxi aeroport barcelone.

Navigation

Home

Latest Posts

Luchthavenvervoer Oudenaarde

Published Nov 28, 23
7 min read

Logo Luchthavenvervoer

Published Nov 27, 23
7 min read

Pegase Luchthavenvervoer

Published Nov 26, 23
7 min read